JOUOB.CAST – Warband #4: Pěkné zuby! Po mamince, že?

Autor: alladjex | 30.3.2017 | 2

Broučkové a jejich warmaster Elden se prokousali do čtvrtého Warbandu. Ale ještě než jsme dovolili tyranidům vtrhnout na scénu, probrali jsme několikero oznámení, která si GWčko v poslední době nachystalo.

První jsme popadli za pačesy drby a rumory o změnách chystaných do nových pravidel čtyřicítky. Následovaly Shadow Wars ve své první inkarnaci Armageddon. Šarvátky gangů na povrchu stejnojmenné planety ve stylu původní Necromundy nemohou nechat chladným žádného fanouška příběhově laděného wargamingu.

Broučkové už škrábali na sklo kamery, ale ještě jsme je zadrželi, abychom mohli zmínit veselé mariňáky z Death Guard. Smrtící rozplizlé hromady svalů, chorob a vytékajících vnitřností jistě dělají velkou radost Nurglemu a jeho fanouškům.

Druhá půlka Warbandu patřila samozřejmě nenažraným tyranidům. I kdyby vám byla tahle frakce odporná a štítili jste se byť jen do nich střílet, myslím, že Eldenovo vyprávění vás přesto chytne za srdíčko. Třeba i vy otevřete svoji chatrnou mysli vlídnému a konejšivému Mastermind.

Protože odpor je marný. Budete asimilováni, sežráni a roztrháni.

Elden & @lladjex

JOUOB - kanál na Youtube

JOUOB - Facebook

Warhammer Community – Rumory k pravidlům

Warhammer Community – Death Guard

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bang + 6 rozšíření
Bang + 6 rozšíření
Akt. cena: 910 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas