FOX IN THE BOX: Další plány?

Autor: IN | 26.9.2016 | 24

Nejlepší je, když něco děláte s radostí a ještě to někdo ocení. A to se přesně přihodilo nám. Díky vám, hráčům, se již několik stovek našich Neandertálců hřeje v teple vašich domovů a za to moc děkujeme. A právě i díky tomu dozrál čas nastínit naše další plány do budoucna.

 

Protože máme rádi komplexní hry, které ještě třeba navíc obsahují spoustu informací pro dokreslení atmosféry a vypráví vlastní příběhy, rozhodli jsme se ještě chvíli u her Phila Eklunda zůstat a jako další naší hru vám představíme jeho novinku Pax Renaissance. A na co se ve hře vlastně můžete těšit?

 

Pax Renaissance je hra pro 2-4 hráče, kde každý z hráčů představuje významného bankéře z doby renesance. Pomocí svého nemalého vlivu tahá za pomyslné nitky a ovlivňuje dění v celém světě. Vžijete se tedy do rolí rodu Medicejských z Florencie, Fuggerů z Aušpurku, Coeurů z Alexandrie a Marchionniů z Lisabonu. Budete spřádat tajná spiknutí, organizovat vraždy, popravy a upalovat kacíře, podněcovat rolnická povstání, zakládat křižácké výpravy, financovat krále, republiky a objevitelské výpravy, vysílat inkvizitory, podporovat piráty a korzáry nebo dokonce rozpoutáte svatou válku. Samozřejmě budete i čile obchodovat. Ve hře jsou čtyři různé způsoby vítězství a je pouze na vás, zda se západní společnost rozvine do světlé moderní éry osvícené vědy a kultury či zůstane v bahně temného feudalismu.

 

To vše na 120 kartách se spoustou dějových textů z doby renesance. Dále je obsahem balení 40 dřevěných kostek v barvách hráčů, 63 různých figur v barvách převládajícího náboženského vlivu a 40 plastových disků znázorňující florény, tedy peníze. Komu překážel ve hře Neanderthal velký vliv náhody, tak si v této hře přijde na své. Zde téměř žádná náhoda není. A samozřejmě, že od nás nebude chybět videonávod jak hru hrát.

Hra bude k dispozici během 1. čtvrtletí roku 2017, ale již teď si můžete na našich stránkách zarezervovat svou hru s více než 10% slevou. V okamžiku, kdy bude hra k dispozici, vám zašleme výzvu k platbě a poté hru okamžitě odešleme.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

parada
Je skvele ze jste zacali vydavat Eklundovi hry a do Pax Renaissance urcite pujdu, ale byla by tu nejaka sance, ze byste sli jeste do High Frontier? :D

7.12.2016 16:51:09

Vybíráme z Bazaru

Terra Futura + obalené karty
Terra Futura + obalené karty
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas