EYRONŮV DESKOKANÁL: Zajímavé novinky na českém trhu

Autor: aneken | 15.7.2017 | 6

Aneken, Eyron a Ladík představují to nejzajímavější, co v Česku vyšlo za poslední tři měsíce. Teda alespoň podle jejich názoru;)

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Abe

Pěkné video
I dobrý výběr her nepříč žánry, nicméně proč jste opomněli Zombicide Černý mor mi hlava nebere :(
Určitě mi teď můžete namítnout, že zavděčit se nemůžete všem a každému ve vašem shrnutí může něco chybět, nicméně nezmínit Zombicide (herní fenomén a doufejme, že Blackfire přinese lokalizaci i dalších dílů) ja jako kdyby jste v minulém roce opomněli zmínit Blood Rage

15.7.2017 11:21:27

Abe
Velmi otevřeně přiznám, že ačkoli stojíme za REXhrami, tak rádi uděláme reklamu i jiným hrám na českém trhu - konkurenčním. Protože hry máme rádi a jsme rádi, že v češtině vychází a dělají lidem radost.
Zombicide jsme se ale rozhodli nezveřejnit schválně. Původně jej měly dělat REXhry, byly jsme na tom s CMON. Blackfiru se podařilo nám hru nějakým způsobem přebrat a nám by se o ní s ohledem na to prostě nemluvilo dobře. Ale jak vidíš, Hru o trůny tam máme. Není to tedy nic proti BF, jen Zombicide je pro nás dost citlivé téma a tak jsme se jí cíleně vyhnuli.

15.7.2017 22:05:42

Abe

Klobouk dolů
za upřímnost a že to říkáte takhle otevřeně. Takhle to beru. Vím, že Planeta her a Rex hry jsou propojeni, koneckonců objednával jsem si přez vás Blood Rage (pořád čekám, kdy výjdou rozšíření). I tak mi přišlo od vás sympatické, že jste na stole měli kromě svých her (a které tam určitě patřily) i hry od Mindoku a Albi.

16.7.2017 07:18:13

Vybíráme z Bazaru

CV Co by bylo kdyby...
CV Co by bylo kdyby...
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas