CROWDFUNDING: Zombicide je tu zase

Autor: 1a2a3a4 | 10.4.2018 | 1

A je to tu. Na kickstarteru odstartovala kampaň s další verzí Zombicide tentokrát s podtitulem Invader. V tomto díle nás vydavatelství CoolMiniOrNot vezme do vesmíru mezi vesmírné zombie. :) A nebudeme tam sami, už teď v odemčených Stretch Goalech najdete např. „Starbuck“ ze seriálu Battlestar Galactica a jiné...

Zombicide: Invader -- Kicktraq Mini

 

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Má to cenu?
Ještě nemám žádnou Zombicidu. Má to cenu? Nemám vzít radši českou verzi? Jak je to s jazykovou závislostí? Pravděpodobně bych hrál i s dětmi okolo 10 let, co ještě angličtinu ve škole nemají...

11.4.2018 19:07:54

můj názor
Myslím, že záleží dost na tom co se komu líbí. Já mám rád fantasy a středověk. Takže pro mě Zombicide BP plus Vlci a jsem spokojenej. Bohužel jsem prošvihnul KS, jinak bych bral všemi deseti... Green Horda už se mě nelíbila, protože mě orkové prostě do středověku neseděli, tak ty už jsem nebral. A vesmírný Zombíci... Ty už mě nechávají chladným naprosto.. Kdyby raději udělali reedici BP a přidali obsah, scénáře, 3D doplňky atd... To by bylo něco.. :)

Co se týče angličtiny, není tam moc nutná. Ale na druhou stranu, čím víc budou děti rozumět popiskům na kartičkách atd.. Tím spíš si myslím budou hrát samostatně.

Takže jestli máte rádi vesmír a sci-fi, klidně bych do toho šel. Počeštění se určitě časem dočkáte... Každopádně i česká verze BP dokáže zabavit a na bazaru se objevuje vcelku často.

12.4.2018 08:25:26

Vybíráme z Bazaru

Dva bratři
Dva bratři
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas