CROWDFUNDING: Želvy Ninja

Autor: Wolfsen | 10.2.2016 | 5

To to trvalo. Po řadě mutací monopolů, un, generických karetek a podobných "her pro masy" je tu konečně plnotučná hra na motivy populárního komiksu z 80. let - Teenage Mutant Ninja Turtles neboli Želvy ninja.

Projekt z dílny IDW Games nese název Teenage Mutant Ninja Turtles: Shadows of the Past a jedná se o semikooperativní scénářovou hru (1 proti všem) pro 2-5 hráčů. Autorem hry není nikdo jiný než Kevin Wilson (např.: Descent).

Jak se nabízí, hráči převezmou úlohy želvích hrdinů, z nichž každý má své zvláštní schopnosti, z nichž si před každým scénářem vybere dvě, a své zvláštní kostky. Ty určují jaké akce bude moci ve svém tahu provést - pohyb, útok z blízka, útok na dálku. Navíc může každý želví hráč (kromě Rafaela, který má více kostek) posílit své akce po jedné kostce sousedících želvích hridnů.

   

Jeden hráč potom převezme roli padouchů v čele s Trhačem. Podle daného scénáře sestaví jeden balíček karet pro všechny své postavy a narozdíl od hrdinů určuje akce svých postav těmito kartami.

Exkluzivně v kopii z Kicstarterové kamapně budou zahrnuti i další hrdinové - April, Casey Jones a mistr Tříska (poslední pouze ve verzi "The Works").

Běžnou kopii hry dostanete za příspěvek 90 USD + zatím nespecifikované poštovné (přes 2100 Kč). Verzi "The Works" si můžete pořídit za 150 USD (4 figurky želváků navíc, mistr Tříska, litografie od kreslíře Kevina Eastmana a potenciálně další bonusy, které je teprve třeba odemknout).

Kampaň končí 26. 2. 2016 ve 3 hodiny ráno našeho času (SEČ).

Stránky kampaně na Kickstarteru

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shadows of the Past Board Game -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Válka květů DELUXE CZ
Válka květů DELUXE CZ
Akt. cena: 770 Kč
Končí za: 21 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas