CROWDFUNDING: Vikings Gone Wild - Masters of Elements Expansion

Autor: kubicvak | 7.9.2017 | 2

V těchto dnech finišuje kickstarterová kampaň pro rozšíření ke hře Vikings Gone Wild – Masters of Elements. Jedná se o první velkou expanzi pro tuto hru, která ale není samostatně hratelná. Hráči, kteří základní hru zatím nevlastní, ale nemusí zoufat, neboť si ji mohou pořídit právě v rámci této kampaně.

Obsah balení

Vikings Gone Wild je karetní deckbuildingová hra pro 2-4 hráče, tématicky zasazená do severské mytologie. Vaším cílem je dokázat bohům, že váš rodný vikingský klan vyniká nad ostatními a že právě on si zaslouží jejich přízeň. Cest, jak toho dosáhnout je ve hře celá řada – zvelebování vaší vesnice, plnění obtížných misí a v neposlední řadě také hrdinský boj proti ostatním kmenům.

Hru má na svědomí malé francouzské studio Lucky Duck Games, je doporučena pro hráče od 10let, je lehce konfliktní a herní doba uvedená na krabici je 45-70 minut.

Masters of Elements je první větší rozšíření, jehož ústředním tématem jsou magické elementy, v tomto případě oheň, vodu a přírodu. Do hry přidává novou součást – desku elementů, na kterou umístíte magické artefakty a především mocnou bytost, která je ovládá, tedy Mistra elementů. Součástí balení jsou také nové karty bohů, tedy jakýchsi hráčských charakterů, nové jednotky, mise a další karty, které přidáte do balíčků ze základní hry. Hra by měla být expedována v průběhu dubna 2018 a celý projekt je EU friendly.

V kampani jsou k dispozici 3 úrovně pledge.

  1. Nabízí za pouze expanzi Master of Elements (+ odemčené SG) a to v ceně 35 $

  2. Nabízí základní hru Vikings Gone Wild a novou expanzi Master of Elements (+ odemčené SG) za cenu 75 $

  3. Nabízí veškerý dosud vydaný pro hru Vikings Gone Wild v jednom paketu. Jedná se tedy o základní hru, novou větší expanzi Master of Elements (+ odemčené SG) a tři stávající menší expanze, It's a Kind of Magic (zaměřená na magii), Guild Wars (přidávající týmový mód) a Ragnarok (umožňující sólové a kooperativní hraní) a to dohromady za 125 $

Kampaň si vede více než dobře a požadovaných 10 000 $ bylo vybráno během několika hodin.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 12. 9. 2017 ve 12 hodin našeho času (SELČ)

Vikings Gone Wild - Masters of Elements Expansion (+Reprint) -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Noc upírů
Noc upírů
Akt. cena: 610 Kč
Končí za: 8 hodin

Offcanvas