CROWDFUNDING: The Faceless, Helios Expanse, Small Star Empires...

Autor: D@R | 17.4.2018 | 1

The Faceless

Kooperativní hra pro 2-4 hráče s originální herní mechanikou. Pohybem po hracím plánu se budete snažit posbírat pět ztracených vzpomínek kamaráda Ethana, který potřebuje vaši pomoc. Vtip je v tom, že pohybujete vlastně kompasem, a to vždy ve směru jeho střelky. Tu ovlivňují neodymové magnety ukryté v podstavcích postav ztracených dětských duší umístěných na okrajích hracího plánu. Tyto miniatury lze přesouvat a natáčet prostřednictvím hraní karet z ruky. Tak vlastně ovlivňujete kam střelka kompasu ukazuje, aby váš další krok vedl ke vzpomínce a vyhnuli jste se při tom překážkám.   

The Faceless -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Exorcism at the House of Monkton Falls

Panbůh s námi a zlý pryč! Vymítači duchů s.r.o. Kooperativní hra pro 2-4 hráčů. Do úsvitu musíte překonat zlé síly, jinak zůstanete uvěznění v domě hrůzy navěky. 

The Exorcism at the House of Monkton Falls -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Deep War

Strategická karetní hra s tématem II. světové války pro 2-6 hráčů (můžete hrát 1 proti 1 nebo v týmech až po 3).  

Deep War - The WWII card game amidst Colors and Curiosities -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

On Their Merry Way Board Game

Nedávno proběhla na KS úspěšná kampaň na hru Robin and the Merry Man, zde se objevuje stejné téma. Hra je určena pro 2-5 hráčů, ale místo přepadání výběrčích daní, budou vaším cílem nebozí kupci na které budete líčit pasti :-)

On Their Merry Way Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

HOSTAS - The QR Code Card Game

V krabici najdete vlastně jen karty s QR kódy. Celá hra je tak, spíše než deskovka, mobilní aplikace. Myšlenkou trochu připomíná T.I.M.E Stories, protože se jedná o kooperativku, kde budete společně luštit záhadu. Nápověda bude buď vizuální nebo zvuková. 

HOSTAS - The QR Code Card Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Helios Expanse

Velice krátká kampaň na vesmírnou 4X hru pro 3-5 hráčů s herním časem do 1 hodiny. Každý z hráčů nejdříve postupně volí čtyři karty akcí, ale neprovádí je. Vznikne tak balíček, který se vyhodnotí až v další fázi. Ve hře proto snadno vznikají situace, že jste si krásně naplánovali, jak budete kolonizovat planetu, ale nakonec třeba skočíte v poli asteroidů. Kdo má dobrého pamatováka, bude mít při hře určitě výhodu.

Helios Expanse -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Grifters: Nexus

Samostatně hratelné rozšíření karetní hry Grifters. Hrát můžete ve 2-5 hráčích. Hra je rychlá, cca 30 min a budete v ní sbírat karty, abyste jejich zahráním, mohli plnit některý z pyramidy úkolů nebo využili speciální akce karet. Tématicky řečeno, budete vlastně, jako vůdci kriminálních živlů ve městě, najímat specialisty, aby pro vás pod rouškou noci vykonali špinavou prácičku.

Grifters: Nexus -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Small Star Empires 2nd Edition + Two Expansions

Druhá edice vesmírné kolonizační hry Small Star Empires pro 2-4 hráče, do které nová rozšíření přinášejí speciální schopnosti jednotlivých frakcí, technologický strom a další způsoby získávání zdrojů. Ohromila mě uváděná herní doba 30-45 min a skvělá cena. Pokud máte rádi podobný typ her, ale hledáte něco o řád kratšího než je Twilight Imperium, tohle by mohla být cesta.

Small Star Empires 2nd Edition + Two Expansions -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Estates

Hra, ve které 2-5 hráčů staví od základů až po střechu nové budovy. Zakázku je ale nejdříve potřeba získat v dražbě. Pro placení využijete tématicky pěkně provedené šeky. Bodování mi vzdáleně připomnělo hru Království, protože skórujete na zastavěné řady a sbíráte plusové či minusové body.    

The Estates -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

brutální
To je brutální kolik her se na KS objevuje. Ještě, že mám family aggro a nic nemůžu backovat ;) každopádně Faceless vypadá zajímavě.

19.4.2018 11:18:48

Vybíráme z Bazaru

Zombicide 2nd (EN)
Zombicide 2nd (EN)
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas