CROWDFUNDING: Terminator Genisys, Beneath, Godtear...

Autor: D@R | 10.4.2018 | 2

Terminator Genisys: Rise of the Resistance

Kooperativní hra pro 1-4 hráče (5 s rozšířením). Můžete hrát samostatný scénář nebo celou kampaň. Láká vás zahrát si za Johna Connora? Likvidovat budete terminátory T-800, drony a další stroje. Jako první strech goal je uvedena figurka T-1000, a když se bude kampaň vyvíjet dobře, dočkáme se zřejmě i modelu T-3000. 

Terminator Genisys: Rise of the Resistance -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Beneath 

PvP pro 2-4 hráče, kteří se vypraví do podzemních štol kutat drahocené poklady. Ve hře tedy nejde jen o boj, ale také o těžbu a samozřejmě nechybí ani nebezpečná monstra. Lze i vylepšovat svoji postavu nákupem vybavení u obchodníka.

Beneath -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Godtear

Skirmishová hra pro 2 hráče od vydavatelů Dark Souls. Některé miniatury (výška až 9 cm) mi svou bizarností připomněly Kingdom Death: Monster. Zaujalo mě rozdělení do frakcí, tzn. s každým hrdinou přichází do hry několik jeho přisluhovačů. Ve hře je podstatné nejen likvidovat figury soupeře, ale i strategicky ovládat pole s manou (modré krystaly). Díky těmto modrým krystalům budou totiž vaše postavy moci využít silnější útoky.

Godtear -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Hold the Line: The American Civil War

Historická wargame pro 2 hráče na téma americké občanské války s dvanácti scénaři bitev. Samozřejmě si můžete sestavit i vlastní bitevní pole. Jakou stranu byste si vybrali, potáhnete v čele armády Konfederaci nebo Unie?   

Hold the Line: The American Civil War -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Neapolitano's Pizza - a delicious set collection game!

Jestli mě na této hře pro 2-6 hráčů něco zaujalo hned na první pohled, tak to byla krabice :-) Zahrajete si na kuchaře italské restaurace, který se snaží splnit objednávky na různé druhy pizzy. Problém je v tom, že z vyložených karet ingrediencí ne vždy uvaříte, co si hosté přáli. Čím lépe objednávku splníte, tím více VP získáte.      

Neapolitano's Pizza- a delicious set collection game! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

The Beautiful Game: TCG – A Football Board Game

Deskoherní varianta klasického fotbalu pro 2 hráče. Postavičky jsou pouze z tvrdého kartonu, ale skalní fotbalový fanda takový detail asi ani řešit nebude. Hříště je rozděleno do pravidelných čtverců, po kterých se mohou vaši hráči pohybovat všemi směry. Kvalitu přihrávek určuje kostka, pokud je v blízkosti soupeřův hráč, bude nahrát si přesně o to těžší. Podobně se řeší i střelba na bránu. 

The Beautiful Game: TCG – A Football Board Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Book It! The Wrestling Promoter Card Game

Karetní hra pro 1-4 hráče. V zásadě jde o to, že si jako promotér wrestlingových zápasů najímáte jednotlivé aktéry a pořádáte jejich zápasy. Podstatné je, aby oba borci měli vyrovnané statistiky, pak získáte bonus v podobě peněz nebo bodů slávy.  

Book It! The Wrestling Promoter Card Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Wordoboros

Párty hra se slovy pro 2-4 hráče. Plníte slovní questy typu, sestav slovo určité délky..., vyjadřující... atp. Zároveň můžete sesílat jakási kouzla, čímž dokážete škodit ostatním. Jestli hledáte způsob, jak si promrskat angličtinu, tohle by mohlo fungovat.   

Wordoboros -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Booze! A game about drinking which is fun even sober

Rychlá pijácká karetní hra pro 2-5 hráčů. Jde o jediné, vychlastat co nejvíc, ale neodpadnout. Vzhledem k tomu, že jsme hrdý pivní národ, nemohl jsem vás o tuto malou karetku připravit :-) Na stránkách kampaně je k dispozici i PnP verze.

Booze! -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Scythe - Titáni nebes CZ
Scythe - Titáni nebes CZ
Akt. cena: 609 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas