CROWDFUNDING: Shogi na Kickstarteru mají už 76%!

Autor: RockPhill33 | 28.9.2016 | 2

Ahoj na Kickstarteru právě frčí super japonská hra Shogi. Projekt dosáhl 76% za necelý týden! :)

Projekt: 

Ve zkratce o co jde:
Je to tradiční japonská hra pro dva hráče podobná šachu. Jen v moderním kabátu - na herních kamenech jsou zobrazeny šipky, které značí pohyby. To na tradičních kamenech není, tam jsou pouze kanji znaky. Takhle sada má kombinaci kanji a šipek, takže si hra zachovává svojí orientálnost a pro pokročilé hráče, kteří chtějí hrát na mezinárodních turnajích, je pak přechod na klasické standardní sady mnohem lehčí.

Tři největší rozdíly oproti klasickému šachu:
1) Že tady nikdo neumírá - pokud něco vyhodíte, tak je to váš zajatec, kterého pak v dalším tahu můžete nasadit zpět do hry jako vlastního.
2) Posledním 3 řadám na desce se říká povyšovací zóna. Pokud se zóny dotkne nějaký kamenem, můžete ho na konci tahu otočit a tím se stává daleko silnějším.
3) Prakticky nejsou ve hře remízy!

Kolik to stojí:
Hru můžete získat za příspěvek 250 + 28 dánských korun poštovného (tj. dohromady asi 1000 Kč). Pokud si pospíšíte, můžete ještě necelou stovku ušetřit. Za vyšší příspěvky můžete získat vylepšené odměny jako sáček z japonské tkaniny na hrací kameny nebo dřevěné desky na odkládání zajatých kamenů.

Jo, a projekt je z ČR!!

PS: Projekt je založený pod Dánskou pobočkou. V ČR pobočku Kickstarteru nemáme, takže to je ten důvod proč je to v DKK. ;)

 

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 21. října v 16 hodin našeho času (SELČ)

Japanese strategy game: Shogi for everyone! -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tainted Grail (KS stretch goal box)
Tainted Grail (KS stretch goal box)
Akt. cena: 1290 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas