CROWDFUNDING: Rise of Moloch

Autor: koumes731 | 17.1.2017 | 0

17. ledna startuje na Kickstarteru kampaň na novinku od CoolMiniOrNot a Guillotine Games - deskovou hru Rise of Moloch.

V roce 1890 je moc Jejího Veličenstva, královny Victorie, nepopiratelná. To se vztahuje i na vzdálené kouty světa a vytváří Londýn samotným centrem světa. Nicméně, není všechno v pořádku v tomto tajemném městě zahaleném v mlze. Tajemná, zlověstná síla známá jako The Cult působí v zákulisí a v mysli má strašlivé cíle... Jsou to spiklenci s úmyslem svrhnout královnu, zničit říši a přivodit Rise of Moloch (vzestup Molocha).

Hra Rise of Moloch je epické dobrodružství navržené jako kampaň sestávající z šesti různých kapitol, které na sebe navazují. Existuje mnoho různých cest, které si hráči mohou vybrat. Vše, od událostí po upgrade či výsledky různých bitev a setkání, formuje způsob, jak budou hráči postupovat hrou. Žádné dvě kampaně nebudou stejné.

Jeden hráč převezme roli Nemesis, hlavy kultu. Zbytek hráčů ovládá The Gentlemen, členy klubu Unicorn s širokou škálou schopností a nadání. The Gentlemen se musí spojit proti Nemesis a jejím agentům mají-li mít nějakou naději ke zmaření spiknutí proti královně.

Základní kopie hry vyjde na 100 USD + 15-30 USD poštovného (celkem asi 2900-3300 Kč) a kopie s rozšířením Embassy pak na 120 USD (i se stejným poštovným asi 3400-3800 Kč).

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 3. 2. 2017 v 1 hodinu v noci našeho času (SEČ)

The World of SMOG: Rise of Moloch -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Omluva
Omlouvám se autorovi i potenciálním přispěvatelům z řad čtenářů za mírně opožděné zveřejnění.
Chtěl jsem se schválením počkat až na začátek kampaně, až když jsem si na FB dočetl, že cíl je (během méně než hodiny od zahájení) splněn mi došlo, že mohl chtít upozornit na brzký (a tudíž levnější) příspěvek. Ty už jsou všechny tytam...

17.1.2017 22:39:24

Early bird
Nic si z toho nedělej, to je u CMoN normální. Taky jsem uvažoval, že to budu sledovat a vezmu to se slevou, ale to bylo ještě když oznámili po Massive Darkness, že Rise of Moloch KS bude startovat v říjnu.

18.1.2017 06:39:54

re: omluva
Omlouvat se vůbec nemusíš, taky jsem mohl napsat článek dřív....

18.1.2017 08:28:30

Vybíráme z Bazaru

Marvel Champions - Captain America
Marvel Champions - Captain America
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 15 hodin

Offcanvas