CROWDFUNDING: Posthuman - necelé 4 dny do konce kampaně

Autor: lacko | 20.4.2015 | 5

Postapokalyptické dobrodružství Posthuman maltského studia Mighty Box bylo úspěšně (možná lépe říct veleúspěšně) zafinancováno a do konce kampaně zbývají necelé čtyři dny. Autoři projektu ale nelení a lákají další a další přispěvatele zajímavými stretch-goaly. Už teď se díky nim můžeme těšit na celé rozšíření Defiant, které dostanou automaticky všichni přispěvatelé. Dosáhne projekt na 300 000 $, kde čeká interaktivní herní pomocník pro iOS a Android? 

Posthuman

V Posthuman se vžijeme do role jednoho z posledních zástupců lidské rasy, hledajícího tajemnou Pevnost, poslední lidskou komunitu opevněnou v troskách zničeného města. Pro hráče to znamená postupně odkrývat dílky mapy, postarat se o dostatek jídla a přes mutatny skrývající se na každém kroku se probojovat až k samotné pevnosti. Cestou můžete potkat také spoluhráče a pomoci si navzájem - vyměnit jídlo za munici, společně si zapět "Těch tisíc mil" a podpořit tím pochroumanou morálku a podobně. Jak napovída podtitul hry - Survive/Evolve (přežij/vyspěj), každá mince má dvě strany a tady na té druhé čeká cesta mutantů. Ve hře se můžete dobrovolně i nedobrovolně dostat na stranu "nové generace", tedy zmutovaných potomků lidstva, což změní původní cíl na mnohem přímočarejší řešení - zbavit se ostatních hráčů a zamezit jim v dosažení Pevnosti.

Herní prvky

Posthuman (včetně rozšíření Defiant) Vás vyjde na 52 $ + 19 poštovného (do ČR), tedy něco přes 1800 Kč. To není málo, ale díky množství naplněných stretch-goalů je to cena stále lákavá.

Na stránce projektu si také můžete prohlédnout videa a recenze z hraní.

Kampaň končí 24. 4. 23:50 našeho času (SELČ)

Stránka kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Běsnění Drákuly (CZ)
Běsnění Drákuly (CZ)
Akt. cena: 11 €
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas