CROWDFUNDING: One Night Resistance

Autor: Wolfsen | 16.4.2015 | 3

Indie Boards & CardsNe, nemáme chybu v titulku. Ted Alspach, autor nedávného hitu One Night Ultimate Werewolf a Bézier Games spojili své síly s Indie Boards & Cards a výsledkem je další hra ze světa Resistance - One Night Resistance.

Nejprve připomeňme, že The Resistance (která vyšla česky v režii MindOKu jako Mafie) byla v kategorii blafovacích a komunikačních her dlouho neporaženou jedničkou. One Night Ultimate Werewolf se jí však stal důstojným vyzyvatelem. Nyní se tedy obě hry spojují a výsledek můžete ještě necelé dva týdny podpořit na Kickstarteru.

Každý ze 3-10 hráčů začíná hru s tajnou identitou (odbojář nebo fízl). Chlupatí se jako obvykle na začátku hry znají - "Městečko Palermo jde spát...", však to znáte. Rozdíl oproti Resistance je v tom, že ve všech počtech hráčů je ve hře "přesně" 0-3 fízlů. Dále už se hra dost liší. Místo, aby se všichni probudili, probouzí se po jednom, provedou zvláštní akci a pak jdou zase spát.

Až všichni provedou své akce, vzbudí se a od kapitána si berou žetony zvláštních akcí. Nemusí si brát žeton té akce, kterou ve skutečnosti provedli. Žetonů je přesně stanovený počet, takže si hráči mohou brát žetony i od jiných hráčů. Poté následuje komunikační fáze nebo spíše hádka o to, kdo je nebo není fízl. Když všichni dají dostatečný průchod svým sympatiím a antipatiím, hlasuje se. Ten, kdo dostane nejvíce hlasů (a alespoň 2) je popraven. Pokud to byl fízl, vítězí odboj, pokud ne, vítězí chlupatí. Odboj vítězí také v případě, že není nikdo popraven a nikdo z hráčů nebyl fízl.

Hru získáte za příspěvek 35 USD (asi 880 Kč) za první kopii, za každou další již jen 25 USD (asi 630 Kč), pokud si je necháte poslat na jednu adresu. Poštovné je již zahrnuto. Příspěvkem na Kickstarteru si zajistíte také promo žetony a můžete si přikoupit také jinou hru vydavatelství Indie Boards & Cards.

Kampaň končí 30. 4. 2015 v 5 hodin ráno SELČ.

Stránka kampaně

Sdílet s přáteli:

Komentáře

DPH
Tohle už asi spadne do kategorie s DPH, ne?

16.4.2015 14:40:45

DPH
Jako jestli je DPH zahrnuto v ceně? Mělo by být, ale může vyvstat problém se clem, protože to budou posílat z USA nebo Kanady, další možnost je vyzvednout si to na veletrhu v Essenu.

16.4.2015 15:21:25

Essen
Jo to je trochu z ruky. Už jsem našel, že DPH se doplácí u zásilek na cca 30 USD, takže bude záležet, jak to oni deklarují.

16.4.2015 18:27:50

DPH a clo
Na clo to spíš nedosáhne. A u DPH dávat bacha. Bejvalo to 22 éček a dolar se nám euru nebezpečně přibližuje. A k tomu samozřejmě služby celního deklaranta.

16.4.2015 20:06:13

Vybíráme z Bazaru

Scrap Racer + Rozšíření EN
Scrap Racer + Rozšíření EN
Akt. cena: 91 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas