CROWDFUNDING: I Am The Fourth Wall, Growl, Villages of Valeria: Landmarks ...

Autor: D@R | 24.4.2018 | 7

Villages of Valeria: Landmarks

Velké rozšíření pro hru Villages of Valeria přináší novou možnost, jak získat další vítězné body, a to vyznačováním "orientačních bodů" (landmarks). Ve hře je jich pět různých typů. Rozšíření dále obsahuje nové karty dobrodruhů, další karty budov a karty architektů, které vám umožní plnit tajný úkol a získat další VP na konci hry. Pro vyzkoušení je k dispozici PNP verze. V nabídce je navíc hrací podložka a velká krabice, která pojme rozšíření i základní hru dohromady.

Villages of Valeria: Landmarks -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Invisible

Jednoduchá postřehová karetní hra pro blíže neurčený počet hráčů. Který symbol je na kartě jen jednou nebo naopak, který chybí? V kampani jsou k dispozici až tři různé tématické balíčky - Mágové, Pohádky a Nemrtví.

Pozn. red.: kampaň byla během schvalování zrušena.

Invisible -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Law of the Forest

Zvířátková párty hra hongkongské produkce. Dávám ji sem vlastně jen pro zajímavost. Téma je každopádně velice nevinné a obrázky na kartách by se dětem mohly líbit :-)

Law of the Forest - HK Ecological Board Game 《森林的法則》- 香港生態桌遊 -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Border Blast

Hra pro 2-4 hráčů na téma nelegální imigrace přes mexickou hranici do USA. Hlávní komponentou v této hře není kostka, ale katapult. Pomocí něj rozmístíte na hrací desku svoji rodinku (taťku a mamku). Podle hodnoty políček, které trefíte, budou silné i vaše akce - hlídka (dobrání karet) nebo imigrace (pohyb). Na cestě za americkým snem vás čekají nástrahy, ale pro rychlejší pohyb pomohou tunely :-)

BORDER BLAST: A Board Game About Border Crossing -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Saber & Blood

Rychlé PvP polských autorů. Kozáci proti polským šlechticům. Svoji hordu ovládáce pomocí akčních karet. Boj je vyhodnocen dle speciálních kostek. Zajímavostí jsou metalické figurky.

Saber & Blood -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Fleet: The Dice Game

Původní karetní hra Fleet získala sestřičku. Tato kostková varianta je určena pro 1-4 hráče, kteří se vydají na rybářskou výpravu. Kromě nové hry lze v kampani získat i bonusy do karetní verze.

Fleet: The Dice Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

GROWL

Jednoduchá párty karetní hra pro 4-10 hráčů na skryté identity. Podobně jako ve hře Werewolf (nebo Mafie) si na začátku hry hráči skrytě rozdělí role, někdo bude člověk, jiný vlkodlak. Ve svém tahu hráč lízne vrchní kartu s balíčku, veřejně ji odhalí a předá jinému hráči. Během toho se nejspíš strhne debata, kdo by měl kartu dostat. Karty mají různé efekty, jako vlkodlačí kousnutí, ochranné kouzlo, způsobení zranění (proti vlkodlakům), léčivý balzám nebo zlaté mince. Poznáte kdo je kdo?

 

GROWL -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

I Am The Fourth Wall

Na horrorové Cthulhu téma vzniká pořád spousta her. U této asymetrické karetky pro 1-7 hráčů to tvůrci ale pojali zase úplně jinak. Můžete hrát jako vyšetřovatelé kooperativně proti hře samotné nebo se jeden z vás ujme role zla, které se dere na náš svět. Vyšetřovatelé bojují s nestvúrami a pokoušejí se uzavřít všechny dimensionální brány. Temná strana se logicky snaží o opak a nutí detektivy k zahazování karet z ruky. Postava bez karet totiž upadá do bezvědomí a zkáza sílí.

I Am The Fourth Wall - Asymmetrical Cthulhu Horror Card Game -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Odhodlaní: Normandie
Odhodlaní: Normandie
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas