CROWDFUNDING: Březen - co si ještě na Kickstarteru backnem

Autor: D@R | 16.3.2018 | 8

Některé kampaně z předchozího článku CROWDFUNDING: Rychlé zprávy z Kickstarteru jsou již uzavřené, je tedy načase prozkoumat, jaké další projekty budou tento měsíc ještě zkoušet otevírat naši peněženku. Než se ale pustím do rychlého přehledu probíhajících kampaní z KS, dovolte mi upozornit také na jeden projekt z domácí scény resp. portálu hithit.com.

Medvěd Wrr: Karetní hra

Je jednoduchá karetní hra určená pro menší děti, zasazená do pohádkového světa knihy Medvěd Wrr: Po přečtení zavřít!. Jak hra vznikala a mnoho dalšího se dozvíte z rozhovoru s autory o Medvědu Wrr: Karetní hře. V kampani je možné získat nejen hru samotnou, ale také zmíněnou knížku. Ve speciální edici pak navíc s podpisy autorů, plyšákem, plechovým hrnkem, plátěnou taškou, přívěskem na klíče, záložkou, čtyřmi plackami, pexesem, vystřihovánkou, samolepkou a poděkováním na webu.

Stránky kampaně na Hithitu


Munchkin Teenage Mutant Ninja Turtles

Zatímco se k nám do obchodů dostává počeštěné rozšíření k Munchkin Zombíci, na KS již za několik málo dnů končí kampaň na novinku zmutovanou do želvích krunýřů. Hru určenou pro 3-6 hráčů je možné pořídit exklusivně také v zažloutlé grafice původního komiksu.

Munchkin Teenage Mutant Ninja Turtles -- Kicktraq Mini 

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Donning the Purple

Pouze jeden může vládnou, ale touha po moci žene vpřed mnohé další. Jak dlouho vydržíte v čele impéria odrážet útoky zákeřných soků a udržet si přízeň svého lidu? Můžete si to vyzkoušet ve hře pro 1-3 hráče z dob starověkého Říma.

Donning the Purple -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Deadwood 1876: A Safe-Robbing Game of Teamwork & Betrayal

Když se banda grázlů domluví, že společně vyloupí banku, rozhodně to neznamená, že se budou chtít společně také o kořist dělit. Rychlá karetní hra pro 2-9 pistolníků ukrytá ve falešné knize.

Deadwood 1876: A Safe-Robbing Game of Teamwork & Betrayal -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Edge of Darkness

Jen nejsilnější z cechů může převzít vládu nad městech, ale temnému nepříteli budou muset čelit společně. Vizuálně zajímavý workerplacement pro 2-4 hráče, ve kterém budete kombinovat třídílné karty jako v předchůdci Mystic Vale.

Edge of Darkness from AEG -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Shogun Big Box & Fresco Big Box

Znovuvydání obou her včetně všech dříve dostupných rozšíření a samozřejmě pár bonusů navíc. Některé nabídky jsou však omezeny počtem kusů.

Shogun Big Box and Fresco Big Box -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru


 

Argonauts: 2nd Edition

Až 4 hráči se mohou vydat na strastiplnou cesta pro Zlaté rouno v kooperativce s tématem řeckých bájí. Deluxe edice obsahuje kromě základní hry i minirozšíření, a také model lodi Argo.

Argonauts: 2nd Edition -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

Prosím pamatujte, že tento krátký přehled zdaleka neobsahuje všechny probíhající kampaně. Pokud chcete vidět víc, prozkoumejte na KS sekci Deskové hry.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

wrr
...Stránka nenalezena (404)

16.3.2018 19:30:42

wrr
Z odkazu se musí vyhodit poslední lomítko.

16.3.2018 20:25:58

D@R

Odkaz
Díky za upozornění, opraveno

16.3.2018 20:48:47

KS
Ahoj, jak jste dávali dohromady tenhle seznam kampaní z Kickstarteru?
Chybí mi zde hra "Mysthea" pak "Robin Hood nad the Merry man" nebo "Architects of the West Kingdom"

16.3.2018 23:33:17

"něco chybí"
Na KS je stále asi 100 her, nejde pokrýt vše. O Hoodovi, Batmanovi a jiných hrách byl minulý příspěvek. A nic ti nebrání sepsat článek o těch druhých dvou.
___
redaktor Deskofobie

17.3.2018 07:28:23

D@R

Chybí
Korenari díky, Mystheu plánuji do dalšího příspěvky, Hood byl opravdu už minule a bude myslím brzy končit, na Architects of the West Kingdom se mrknu, ta mi unikla

17.3.2018 07:46:43

KS
Nechtěl jsme být za šťouru :-) i pro běžného člověka je celkem těžké dostat informace o všech zajímavých kampaních. Třeba o Shogunovi jsem se dozvěděl jen díky tvému článku a ihned jsem backnul, neboť tento BigBox sháním už přes rok.

Nevím jak často tyto články píšeš, Architects teď začali, ale Mysthea třeba končí za 11dní.

Těch her je opravdu hodně a v záplavě těch horších her často unikne i nějaká ta lepší.

Jinak tento seriál článků kvituji! A díky za dobrou práci.
Petr

17.3.2018 10:22:30

Navrh
Nedal by se ten graf kampane Který mě opravdu velmi nezajímá nahradit odkazem na cover te dane hry ?

17.3.2018 16:13:56

D@R

Cover
@paladin91 Jak doženu záplavu běžících kampaní, budou předpokládám příspěvky kratší a místo tak snad zbude i pro obrázek, na banneru z Kicktragu se mi líbí, že vidíš čas do konce i kolik již bylo přislíbeno, mně to přijde užitečné

17.3.2018 23:30:20

Vybíráme z Bazaru

Seikatsu (rarita)
Seikatsu (rarita)
Akt. cena: 430 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas