CROWDFUNDING: Battalia: The Creation - deckbuildingový Heroes of might and magic?

Autor: Zaily | 29.6.2015 | 7

Battalia: The Creation je nově vznikající hra, ve které se potkává deckbuilding a fantasy strategie zahrnující budování měst a válčení o nová území. Kromě stavění balíčku je ve hře také herní deska, na které se budou odehrávat nelítostné boje mezi hrdiny a jednotkami všech hráčů, i některých neutrálních jednotek, a která se bude postupně zaplňovat a utvářet dle strategií jednotlivých národů.

Můžete se tu setkat se 4 rasami, kdy každá má své dva detailně vymodelované hrdiny stylizované do jejich domovského prostředí.

Figurky hrdinů

K dizpozici je mnoho různých jednotek k rekrutování (nezávisle na frakci) a tím posílení svého balíčku a také artefakty, které zvyšují sílu vašich vojsk.

Další důležitou činností bude stavění a vylepšováním měst a cest mezi nimi. Díky tomu totiž postupně tvoříte herní plán jak bylo zmíněno výše a přibližujete se tak svému vítězství.

Hraje se právě o ona města, která Vám v závěru hry přidají vítězné body, a určí, který vládce je ten nejmocnější ze všech. Ale pozor, při tom všem je třeba mít na zřeteli také speciální mechaniku Sun Oracle - která propůjčuje některým artefaktům lepší schopnosti a může tak velice pomoci ke splnění vašich cílů, ale stejně dobře také může pomoci vašim soupeřům.

Artefakty   Připravená hra   Jednotky

Hra má velice pěkné grafické zpracování a zajimavé herní mechanismy. Určitě stojí za to se na ni podívat a pokud vás zaujme, tak si zjistit něco víc, případně autory podpořit přímo na stránkách kampaňě na Kickstarteru (stretch goaly vypadají také moc hezky). Za zmínku stojí i to, že autoři plánují přidat i návod v češtině a protože hra obsahuje na kartách hlavně symboly a čísla, bude tak přístupná i jazykově méně zdatným. Základní hru se všemi stretch goaly i s poštovným můžete mít aktuálně za 65 USD, což je zhruba 1600 Kč. Není to úplně málo, ale vzhledem k obsahu krabice a množství zábavy, kterou by měla přinést by to pro moho lidí mohla být lákavá suma.

Stránky kampaně na Kickstarteru

Kampaň končí 22. 7. v 11 hodin SELČ

BATTALIA: The Creation -- Kicktraq Mini

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Karak II + Promo postava
Karak II + Promo postava
Akt. cena: 747 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas