CROWDFUNDING: Arcadia Quest: Riders

Autor: 1a2a3a4 | 21.5.2018 | 2

Vydavytelství Cool Mini Or Not spustilo na Kickstarteru další kampaň a tentokrát jde o rozšíření ke hře Arcadia Quest. Rozšíření s názvem Arcadia Quest: Riders se dá kombinovat jak se základem Arcadia Quest, tak s Arcadia Quest: Inferno. Toto rozšíření vám přinese do hry nejen nového bose, jeho posluhovače, 2 hrdiny a 6 tvorů (+2 KS exclusive), na kterých vaši hrdinové mohou jezdit. Kampaň se spustila dnes 21. 5. a cílovou částku kampaň dosáhla 7 minut po spuštění, nyní je cílová částka překonána mnohonásobně. 

   

Arcadia Quest: Riders -- Kicktraq Mini

Stránky kampaně na Kickstarteru

 

Kampaň končí 26. 5. ve 2 hodiny ráno našeho času (SELČ)

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Hrozné...
o CMoN sa hovorí, že si z KS urobili preorder, a teraz to len natvrdo a bez škrupulí potvrdili. Nesúhlasím s takýmto prístupom a takýmto ničení myšlienky Kickstartrov. Bojkotujem tento KS... teda pardon, tento preorder.

22.5.2018 08:48:40

preorder
Je otázkou, do jaké míry to není "košér" - na druhou stranu u těchhle projektů nehrozí, že bys zaplatil a nedostal....

22.5.2018 10:32:47

Názor
Tak určitě to je proti původnímu záměru, proč KS vznikl. Je jasný, že KS to vyhovuje - velký výběr peněz a z toho mají procenta. Dalším specialistou jsou třeba Queen Games. Ty dokonce vydávají přes KS už vydané věci (třeba Shogun Big Box). Je to pro firmy prostě jednodušší cesta bez rizika a navíc z toho mají více peněz - vyřadí mezičlánky.

22.5.2018 10:40:10

...
Je to proti myšlence KS, na druhou stranu reklama zadarmo, všichni vydělají a alespoň už z lidí nedělají blbce

22.5.2018 12:00:12

viz Kingdom come
...z českých luhů a hájů nemusíme daleko - kampaň na PC hru Kingdom Come: Deliverance sloužila jen jako předváděčka pro velkého investora...také asi proti start-up filosofii. Já bych to neviděl tak černě...aspoň člověk ví, co dostane a jakou kvalitu může čekat...

22.5.2018 13:57:25

Kingdom Come
Tam to bylo podle mě trochu jinak - investor přislíbil příspěvek jen na základě úspěchu kampaně. Pokud by kampaň neuspěla, neinvestoval by. Teda pokud nemám falešné nebo zastaralé informace. Takže v tomhle to bylo podle mě na hraně, ale stále v souladu se "start-up filosofií".

A co se týče kvality, tak jak u QG, tak u CMON jsou důležitější ukazatele než kampaně, a to jejich předchozí produkty. U Kingdom Come ano, tam to bylo důležité.
Problém v předobjednávkách na KS jsou nerealistická očekávání na skutečné start-upy. Pokud se od tohoto podporovatelé (a KS) dokáží oprostit, pak je to stále vítězství pro všechny čtyři strany (zákazníci-KS-zavedené firmy-startupy).

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

22.5.2018 14:56:42

Vybíráme z Bazaru

The Game: Hraj, dokud můžeš (CZ)
The Game: Hraj, dokud můžeš (CZ)
Akt. cena: 60 Kč
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas