CROWDFUNDING: Agent

Autor: Wolfsen | 8.2.2016 | 0

Po delší době tu máme opět kampaň na Startovači, tedy z českých luhů a hájů.

Hra Agent je další z řady mikroher na pár minut. Odehrává se v nepříliš růžové budoucnosti. Hráči se v ní stanou agenty náhle znepřatelených mocností skupiny G8 a budou se snažit získat mocnou biologickou zbraň ukrytou hluboko v tajemné pevnosti v Beskydech.

Každý hráč ovládá několik agentů a ve svém tahu má tolik akcí, kolik živých agentů. Za jednu akci může svým agentem buď pohnout až o 5 polí nebo vystřelit na nepřátelského agenta v dosahu. Na modulárním plánu se nachází řada bonusů v podobě polí poskytujících akční kartu a léčících zranění nebo naopak překážek v podobě bezpečnostních kamer. Správný agent přece pracuje neviděn. Každý agent má také svou zvláštní (obvykle sebeobětovací schopnost).

   

Vlevo: karty agentů, vpravo: placka za menší příspěvek

Říkáte si nic zvláštního? Něco zvláštního na tomhle projektu přece jenom je. Stojí za ním tři studenti - Ondřej Maršák, Filip Svoboda a Jan Dunder - nejmenovaného pražského gymnázia a jedná se vlastně o školní projekt. Celkový náklad her tak nebude příliš vysoký, což je bohužel naopak spojeno s vyšší cenou.

Fyzickou kopii hry Agent můžete získat za příspěvek 950 Kč, elektronickou verzi (připravenou k domácí výrobě) za 400 Kč. Můžete ale přispět i méně a dostanete za to placku na triko.

Kampaň končí 2. 3. v 18 hodin našeho času (SEČ).

Stránky kampaně na Startovači

Sdílet s přáteli:

Komentáře

mňo
nechci studentíkům brát nadšení, ale zejména v herní mechanice spatřuji několik nezanedbatelných "ale"... Malý náklad tomu také neprospěje, nicméně každá zkušenost dobrá...

8.2.2016 14:09:02

omezený počet her
Já to moc nechápu, ale proč je počet her, které lze přes Startovač získat, omezený pouze šesti kusy? Budiž, omezený náklad ... ale šest kusů?
To chtějí vydělat na tom, že to bude print&play za ty 400?

8.2.2016 21:23:45

Spíš to vidím na školní projekt do finanční gramotnosti.

8.2.2016 21:48:38

tým Agent

Re: omezený počet her
Dobrý den,
na základě zpětné vazby byl postup přehodnocen a počet dostupných her zvýšen na 60.
FS, OM, JD

12.2.2016 17:31:15

Vybíráme z Bazaru

Zelená planeta
Zelená planeta
Akt. cena: 820 Kč
Končí za: 2 hodiny

Offcanvas