BLACKFIRE: Dětské hry od Blue Orange Games

Autor: Wolfsen | 30.1.2017 | 1

Minulý týden Blackfire oznámil, že připravuje k českému vydání řadu dětských, převážně postřehových, her od Blue Orange Games. Konkrétně se jedná o:

  • Rooster Run, ve kterém se hráči budou v roli kohoutů snažit co nejrychleji najít ty správné červy pro své vyvolené slepice. Ale pozor, někteří červi jsou si hodně podobní a nezadané slepice se rychle protáčí.
  • Vroom, Vroom - závody šneků. Každý hráč ovládá jednoho šneka s kolečkem v ulitě. Na kolečku i na pevné části ulity jsou rysky. Hráč si hodí kostkou a pak může šneka posunout o tolik protočení ryky, kolik padlo na kostce.
  • Dr. Microbe, ve kterém se budete pomocí pinzety snažit sebrat mikroby vyobrazené na kartě a případného superbacila, který se od obyčejných mikrobů liší tvarem i barvou.
  • Go Go Gelato! - zručnostní hra. Co nejrychleji správně přehoďte tři kopečky zmrzliny mezi čtyřmi kornouty. Ale pozor, kopeček nemůžete vzít do ruky. Vždy by se roztekl!
  • QuiZoo prověří vaše znalosti obyvatel říše zvířat. Na líci každé karty je 3-5 zvířat. Na rubu plus nebo mínus a jistý další symbol. Sejmutím karty z balíčku odkryjete líc (sejmuté karty) a rub karty následující a podle nich hledáte co nejrychleji to správné zvíře. Například je-li na rubu karty na balíčku srdce a plus, hledáte zvíře, které se dožívá nejdelšího věku...
  • Fantastic Park - nejnáročnější hra ve výběru. Hráči skládají na stůl dominové kostky s obrázky fantastických zvířat, které musí navazovat alespoň jedním stejným obrázkem jako v klasickém dominu. Mohou je ale skládat také do pater. Když každému hráči zbyde jen jedna kostka, boduje se. Za každé zvířátko, které je na hromadě vidět a které máte své zbylé kostce, máte bod.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Tak snad se podaří překlad.

31.1.2017 13:17:25

Fantastic Park
To zní zajímavě...

2.2.2017 13:11:07

Vybíráme z Bazaru

Hvězdokupy
Hvězdokupy
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas