BLACKFIRE: Další T.I.M.E Stories budou!

Autor: Pelly | 6.2.2017 | 14

Na FB profilu BF se objevila dlouho očekávaná zpráva:

"(Rozšíření k, pozn. red.) T.I.M.E Stories budou. Čekáme na produkční plán. Vybírat budeme ze 4 již vydaných a 3 nových. Není nutné začít od prvního. Možná necháme hráče hlasovat. Letos zvládneme pravděpodobně 2."

         

Krabice čtyř již vyšlých rozšíření

Sdílet s přáteli:

Komentáře

rozšíření
supr zpráva a na kolik zhruba asi předběžně vyjde jedno rozšíření?

6.2.2017 15:52:24

Abe

Beru všechno!
Tahle hra je postavena na nových příbězích. Takže bych se nebál jako u jiných her, že dobrá polovina hráčů koupí jen základ a na rozšíření se vykašlou. U nás tahle hra získala velký ohlas, je to úplně jiný herní zážitek než u většiny ostatních her, díky tomu je pro nás povinností si koupit další a další příběhy.

7.2.2017 19:13:17

Oukej
Právě se ta hra pro mě od BF stává zajímavou :)

8.2.2017 13:31:06

No nevím
Tak vám nevím no. Na hru se těším hrozně moc, ale vadí mi, že v základu člověk dostane dost málo. Ano, hra vyjde pouze na nějakých 1100, ale jediný scénář??? Pardon, ale hry v podobné cenové hladině nabízejí scénářů hned několik. Klidně bych dal v základu třebas 1600, ale dostal za to hru s minimálně 3 a více scénáři. Na to že se dá v zkušeneší partě dát jediný scénář za večer....no to je docela málo muziky. I dyž se mnotí recenzenti rozpývají nad kvalitou příběhu, tak mě to za to asi zatím moc nestojí.

10.2.2017 22:20:41

Abe

VikThor
Tak pokud to chceš přepočítavat na cenu a strávený čas, tak máš určitě pravdu. S Mansion of Madness nebo Descentem se to nedá srovnat. Kouzlo T.I.M.E Stories ale tkví v něčem jiném. Je to úplně jiný zážitek s přístupností i pro naprosté nehráče. Přesto nabízí tato hra srovnatelný zážitek s jinými velkými RPG hrami. Tuhle hru můžeš hrát opravdu s kýmkoliv. Tahle hra ani netrpí nějakým zdlouhavým setupem. Tady otevřeš víko a hraješ. To samé platí i pro strávený čas s hrou. Někoho může doslova odrazovat 4 hodinové sezení, tady je to vyřešeno pomocí Save insertu, kdy si hru můžeš "zapauzovat" (třeba během jednotlivého) běhu a pokračovat, až když máš zase chuť. Nebál bych se ani opakovaného hraní. Nevím jak ostatní scénáře, ale scénář Sanatorium je geniálně napsaný a lze projít různými způsoby. Sice už budeš vědět, co tě bude čekat v závěru, ale zkusit tu hru "pokořit" jiným způsobem, může být pro tebe zase nová výzva. Celkově bych T.I.M.E Stories přirovnal ke Gamebooku, které vycházely hlavně v 90 letech a jeho přenesení do deskové podoby s možností hraní více hráčů :)

11.2.2017 08:28:27

otazka pristupu
Kdyz jdou 4 lidi do kina, taky to vyjde na litr a jedna kniha treba stoji 500 kc a kdyz ji prectes, taky ti jen lezi na polici. Tohle je gamebook na stole pro 4 lidi a navic pokud nejsi limitovany cestinou mrkni na bgg stranky, diky free development kitu od Space Cowboys si kazdy muze udelat vlastni hru, a uz je i delaji ve forme print and play. Tohle je podle me hodne revolucni krok na poli deskovek. Je to vlastne open source... jdu do toho, ale v anglictine...aspon to bude tezsi :)

27.2.2017 16:39:05

Vybíráme z Bazaru

Astro Knights + Eternity + Orion System
Akt. cena: 41 €
Končí za: 5 dnů

Offcanvas