BLACK LOTUS: Unboxing Klub ztroskotanců

Autor: Black Lotus | 29.3.2016 | 1

Minulý týden byl z hlediska vydávání nových her velmi plodný. Proto jsme v Black Lotusu nelenili. Vašek a Richard rozbalovali. První z novinek, které jsme rozbalili a pokochali se jejími střevy, je Klub ztroskotanců. Takže si jej určitě užijte! 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Rozpaky
Ja som strašne rád, že je tu niekto ďalší, kto robí unboxingy, alebo celkovo videá o hrách. Veľmi rád sa na ne pozerám, ale strašne strašne strašne :D moc ma vytáča, ak niekto robí unboxing "zboku". Ja chcem vidieť do krabice, chcem vidieť, ako tam tie komponenty sú uložené, ako ich odtiaľ vyťahujete... a hlavne, chce ich vidieť všetky (bol podľa mňa veľký fail, že ste neukázali figúrky pri Star Wars, keď to je to o čo tam hlavne ide, ak za to človek vycáluje cez 2000kč).
Nechcel som to písať minule, lebo nechcel som hneď len kritizovať. Berte to preto, prosím, ako konštruktívny nápad k zváženiu - ste tam väčšinou dvaja, jeden môže kameru držať zhora, zaostrovať - takto mňa osobne ma z toho bolí hlava a video (nielen teda vaše) hneď vypínam. Čo ma potom štve ešte dvojnásobne, pretože za každé video z čr/sr som neskutočne rád.

29.3.2016 17:29:11

ad Rozpaky
Škoda, že si to napsal až teď... Máme předtočené další 2 videa, která vydáme a nebudou dle tvých představ (asi). Takže čtvrté už bude s vylupování a větším prostorem na ukazování.

Kritiku bereme, protože jen to naše videa udělá lepší :-)

29.3.2016 17:41:12

ad ad rozpaky
Tak uvidíte, že ako zareagujú aj prípadne ďalší ľudia, možno sa to viacerým páči, keď som prvý, čo to hovorí :D
Inak sa držte, dúfam, že to rýchlo nevzdáte!

29.3.2016 18:03:24

ad ad ad rozpaky
Tak moc lidí ani nereaguje, protože je to fyzicky náročné ;) A na každém šprochu, hledáme pravdy trochu. Ale neříkám, že budeme zkoumat každé minimalistické zákoutí :-)

Co se týká vzdání. Děláme další videa, spíše směrem ke karetní hře Magic: the Gathering, už 36 týdnů za sebou, takže se zatím držíme. Máme obchod, který se nám líbí a tohle dle našeho názoru musí být nedílnou součástí :-)

29.3.2016 18:11:49

prostor
ta poslední minuta byla už skoroby zbytečná. Možná by to chtělo dopředu scénář. :-)

30.3.2016 08:22:37

Shora prosaím
Také se přimlouvám za natáčení videí zeshora, protože tento boční pohled je nepraktický, není tam toho tolik vidět. Odložené komponenty si pak už člověk nemá šanci prohlédnout, což je škoda. Kor ve dvou by se to dalo myslím zrealizovat. Jeden natáčet a ostřit, druhý vybalovat :-)

2.4.2016 20:20:20

Vybíráme z Bazaru

Whitehall Mystery (DE)
Whitehall Mystery (DE)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas