Autor: pdoubkova | 2.1.2018 | 0

Prastará magie, temná znamení a prokletí trvající celou věčnost. Stanete se zde jedním z učedníků temné magie Egypťanů, následovníky prastarého umění Hrozně mrtvých druidů či tajuplným čarodějem na poli rituálů Vúdú. Připravte se na největší střet na poli černé magie, co jste kdy zažili. Právě začal turnaj ve Vúdú.

Ve hře Vúdú představují hráči ty nejzlomyslnější a nejzákeřnější čaroděje, co kdy svět viděl. Chtějí porazit své soupeře a za pomoci černé magie a prokletí učinit z jejich života peklo na zemi.

Hráči hodí každé kolo pěti kostkami, nasbírají si dle toho své ingredience a poté si vyberou, zdali si:

  • vezmou nové karty,
  • vezmou nové předměty, nebo
  • sešlou kouzlo

Každé kouzlo provádí mocnou a zákeřnou kletbu, která nutí cíleného hráče se určitým způsobem chovat. Například bude muset již mluvit do konce hry pouze s jazykem venku, používat pouze jednu ruku či každé kolo oběhnout stůl. Za každé kouzlo, které sešlete, získáte body, nicméně pořádná bodová žeň na vás čeká zejména tehdy, pokud se cílový hráč zapomene podřídit vašemu kouzlu či již toho nebude schopný. Vaším úkolem bude během hry sesbírat co nejvíce bodů zlomyslnosti, abyste dosáhli poslední pozice na bodovací desce dříve než ostatní.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

1995: Milosevic's Last Gamble
1995: Milosevic's Last Gamble
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas