Autor: Sarkyr | 25.9.2017 | 0

Cosi zlého se probouzí v Arkhamu, a pouze vy to dokážete zastavit. Arkham Horror: Karetní hra je živou karetní hrou plnou lovecraftovských záhad, příšer a šílenství, v níž se smazávají tradiční hranice mezi karetními hrami a hrami na hrdiny.

V této hře se se svým přítelem (se dvěma základními sadami až se třemi přáteli) stanete postavami z poklidného novoanglického města Arkhamu. Jistě, máte určité nadání, ale máte i své vady. Třeba jste se až příliš vrtali v tajemstvích Necronomiconu a to, co jste se dočetli na jeho stránkách, vás neustále pronásleduje. Možná cítíte potřebu utajit všechny stopy nepozemského zla a tím si ztěžujete své vlastní vyšetřování - jen proto, abyste uchránili klid duše většiny lidí ve městě. A třeba vás vyděsí setkání s kultem příšerných ghúlů.

Ať už vás pohání či straší cokoli, vaše silné i slabé stránky se odrazí v balíčku karet, který si můžete sestavit na míru. Tyto karty budou vašimi základními pomůckami, díky nimž můžete se svými přáteli odhalit ta nejděsivější tajemství světa.

Každé dobrodružství živé karetní hry Arkham Horror vás ponoří hlouběji do těchto záhad. Objevíte uctívače zla a odhalíte jejich tajné rituály. Navštívíte strašidelné domy a spatříte děsivé příšery. A možná najdete náznaky vypovídající o tom, jak se Prastaří pokoušejí prolomit brány do našeho světa...

Základním způsobem hry Arkham Horroru LCG ovšem není hraní pouze jednoho dobrodružství, nýbrž hraní celých kampaní. Během dobrodružství vás může něco vyděsit či zranit, vaše příčetnost bude napínána na hranici únosnosti. Je možné, že změníte samotný Arkham, když spálíte na popel některé budovy. Každé vaše rozhodnutí, každý čin bude mít následky, které neovlivní pouze scénář, který právě hrajete – a vaše konání vám také může přinést cenné body zkušeností, které vám umožní lépe se připravit na další dobrodružství, která na vás ještě čekají.

Oficiální popis vydavatele hry

 

Chronologický seznam jednotlivých scénářů:

1. The Night of the Zealot:

  1. The Gathering
  2. The Midnight Masks
  3. The Devourer Below

2. The Dunwich Legacy:

  1. Extracurricular Activity
  2. The House Always Wins
  3. Armitage Fate
  4. Miskatonic Museum (Mythos pack)
  5. The Essex County Express (Mythos pack)
  6. Blood on the Altar (Mythos pack)
  7. The Survivors
  8. Undimensioned and Unseen (Mythos pack)
  9. Where Doom Awaits (Mythos pack)
  10. Lost in Time and Space (Mythos pack)

3. The Path to Carcosa:

  1. Curtain Call
  2. The Lost King
  3. Lunacy's Reward
  4. Echoes of the Past (Mythos pack)
  5. The Unspeakable Oath (Mythos pack)
  6. Lost Soul
  7. A Phantom of Truth (Mythos pack)
  8. The Pallid Mask (Mythos pack)
  9. Black Stars Rise (Mythos pack)
  10. Dim Carcosa (Mythos pack)

Samostatné scénáře:

  • Curse of the Rougarou
  • Carnevale of Horrors
  • The Labyrinths of Lunacy
  • The Eternal Slumber
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zeměplocha Čarodějky
Zeměplocha Čarodějky
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas