Autor: Johanson | 14.7.2017 | 0

Hra BANG! - The Walking Dead není nic jiného, než to, o co se pokusila řada fanoušků jiných univers a to o převod klasické hry BANG! do grafiky jejich světa. Herní mechanismus je naprosto totožný s klasickou verzí, počet karet odpovídá základní hře a krom grafické úpravy, která je zasazená do světa dnes populárního seriálu Walking Dead nepřináší hra nic nového.

Namísto šerifa a banditů tady nalezneme zachránce a přeživší, kteří se objevili v poslední řadě seriálu a někdy dřív v původním komiksu. Hra se tedy točí kolem toho, zda vyhrají zlí a nebo ti špatní. V obou případech žijící lidé, na které čas od času namísto indiánů zaútočí překvapivě zombie.

Za zmínku tak stojí především grafika, která se blíží své komiksové předloze a herní karty základu hráče, které pomáhají při rozmístění karet před hráči. Právě toto drobné obohacení později vychází i pro klasickou hru Bang! společně s 30 dřevěnými nábojnicemi, ale nebojte se - v českých luzích a hájích byste tuto hru a i ono rozšíření klasického Bangu hledali marně. Ony dřevěné nábojnice zde zastupují žetony s rozstříknutou krví, kterou si hráči označují počet svých zbylých životů.

Tak do toho Ricku, Mishone a ostatní.. Dokážete přežít ve světě, kde zombie z lidí udělali zvířata?

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Paladinové Západního království
Paladinové Západního království
Akt. cena: 560 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas