Autor: Shark | 18.3.2017 | 0

Buď je tvůj život jedno vzrušující dobrodružství, nebo ne! Buď máš na to, aby ses stal šampiónem, nebo ne! I když si nejsi úplně jistý, jak naložíš se svým životem, nebo zda v něm chceš něco změnit… nyní nastal pravý čas, aby ses konečně rozhodl. Copak jsi vždycky nechtěl procestovat cizokrajné země a hledat ztracená města, pátrat po pokladech, vést dobrodružné výpravy nebo se plavit do vzdálených přístavů? Tvůj otec by na tebe byl pyšný, že sis konečně stanovil svůj vlastní cíl. Neměj strach z životních nástrah: ať už bažinná čarodějnice nebo mostní troll, lesy duchů nebo straky zlodějky, tvůj život je předurčen k tomu, aby se stal dobrodružstvím. Důvěřuj svému instinktu a vrátíš se domů jako hrdina.

Rozšíření Adventures pro hru Dominion obsahuje 400 nových karet, nové žetony a desku hospody, a pochopitelně i řadu nových mechanik.

  • Dlouhodobé karty akcí: Stejně jako v rozšíření Dominion: Pobřeží jde o karty akcí, které zůstávají ve hře do začátku hráčova dalšího tahu a obsahují pokyny pro oba tahy.
  • Karty záloh (Reserve Cards): Tyto karty se po zahrání umisťují na speciální desku hospody, odkud mohou být za předem daných podmínek povolány do hry (bez vynaložení akce).
  • Karty cestujících (Traveller Cards): Jedná se o skupiny dvou karet rozdělených na pět stupňů, přičemž si můžete vždy koupit pouze nejnižší stupeň. Poté co tuto kartu zahrajete, se můžete rozhodnout, zda ji běžným způsobem odložíte nebo vyměníte za nejbližší vyšší stupeň. Takto může rolník prodělat kariérní vzestup od vojáka po učitele, stejně jako se páže může vypracovat na králova šampióna.
  • Karty událostí (Event Cards): Z celkové nabídky 20 karet se v každé hře používají maximálně dvě. Každá karta obsahuje pokyn a cenu, za kterou lze pokyn aktivovat. Toto se děje ve fázi nákupu a je třeba vynaložit 1 nákup, ale kartu události si ve skutečnosti neberete. Pokud není řečeno jinak, můžete tutéž událost aktivovat několikrát za tah.
  • Žetony: Hra obsahuje řadu kartonových žetonů, které mohou poskytovat různé výhody i nevýhody.

Pravidla pro průběh a ukončení hry se oproti základní hře nemění.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Osud dobrodruha
Osud dobrodruha
Akt. cena: 560 Kč
Končí za: 10 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas