Autor: Dejf | 3.8.2016 | 0

Ve kterém filmu zaznělo: „On teda cihlu do ruky nevezme, ale odborník je to na slovo vzatej.“? Ve kterém filmu Ondřej Vetchý v roli Ing. Vítka hořce konstatoval: „Jenom blázen může přivést do tohoto světa vlastní dítě.“? „Co abych tě, drahá, oběsil?“ pronesl Karel Kopfrkingl alias Rudolf Hrušínský ve filmu...

Kvízy do kapsy vychází ze série vědomostních her, jako je například Česko: Otázky a odpovědi. Každá krabička obsahuje 50 kartiček se šesti otázkami, celkem tedy 300 otázek. Hra probíhá tak, že si hráči navzájem pokládají otázky, které jsou na kartičkách rozdělené do šesti kategorií. V případě správné odpovědi hráč kartičku získává a příště dostane otázku z kategorie jiné. Vyhraje ten, kdo jako první získá šest karet – tedy odpoví správně na jednu otázku z každého ze šesti okruhů. Karty s otázkami obsahují tři možnosti, je ale samozřejmě možné hrát i bez nich.

Filmové hlášky obsahují tyto okruhy: Hlášky 30.-50. léta, Hlášky 60. léta, Hlášky 70. léta, Hlášky 80. léta, Hlášky od 90. let a Zahraniční hlášky.

Kvízy do kapsy lze využít i pro doplnění velkých kvízových her, jako je výše zmíněné Česko, Svět nebo Evropa.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Endless Winter Kickstarter Pathfinder BIG BOX
Endless Winter Kickstarter Pathfinder BIG BOX
Akt. cena: 1890 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas