Autor: enzo | 4.11.2015 | 0

Uplynuly celé věky od doby, kdy začala bitva proti Zkáze. Mnoho dobrý lidí bylo ztraceno, mnozí zahynuli v Trnovém lese. Ale ti z nás, kteří zůstali, jsou zoceleni mnoha bitvami.
Hromové kameny pulsují novou silou v místě svého zrodu. Spoutat tuto sílu je úkol, který nás čeká. Nebezpečenství jsou však větší než cokoliv, čemu jsme museli čelit dříve. Musíme prokázat nepředstavitelnou sílu, chceme-li přežít. Bude to ta nejtěžší zkouška: přemoci prastarého boha.

Thunderstone Advance: Into the Abyss je rozšíření základní hry Thunderstone: Worlds Collide. Obsahuje 381 karet, z toho 9 hrdinů, 17 vesnických karet zbraní, předmětů, kouzel a vesničanů, 7 skupin monster, 2 Strážce a dva Strážce Hromového kamene. Nechybí ani záložky pro snadnou organizaci karet.

Rozšíření přináší dvě velké novinky - hrdiny 4. úrovně a barevné XP žetony.


Hrdinové 4. úrovně:

Oproti předešlým sadám jsou k dispozici hrdinové 4. úrovně. Krabice navíc obsahuje hrdiny 4. úrovně i pro základní hru Worlds Collide.
Hrdinu 4. levelu lze získat dvěma způsoby. Jednou za hru jako „spoil ability“ (tj. po porážce monstra) a zaplacením 4 XP tokenů nebo ve vesnici nákupem, nachází-li se hrdina 4. levelu na vršku daného balíku.


Barevné XP žetony:

Žetony slouží stejně jako dříve k levelování hrdinů, ale mají i další funkci. Jednou za tah může hráč odhodit jeden žeton a dle jeho barvy může:

  • modrý - táhnout kartu
  • šedý - zničit kartu
  • zelený - provést magický útok
  • oranžový - získat 2 zlata
  • červený - provést fyzický útok
  • žlutý - přidat 1 světlo

Je zjevné, že se tím zajímavě rozšiřují strategické možnosti.

Into the Abyss je plně kompatibilní s předchozími hrami Thunderstone Advance - Towers of Ruin a jejími rošířeními Caverns of Bane a Roots of Corruption.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Summoner Wars MS 2. vydání, karty v obalech
Summoner Wars MS 2. vydání, karty v obalech
Akt. cena: 661 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas