Autor: enzo | 22.10.2015 | 0

Staňte se hrdinou, hledajícím prastarou relikvii sil zla. Shromážděte družinu odvážných dobrodruhů, vybavte je smrtícími zbraněmi a mocnými kouzly, veďte je do nebezpečí a získejte Hromový kámen!

Worlds Collide je druhou samostatnou hrou z řady Thunderstone Advance. Celkem obsahuje 550 karet a 63 záložek pro snadnou organizace karet.
Skládá se z karet, které se již dříve objevily v předchozích sadách Thunderstone - Thunderstone (2009), Wrath of the Elements (2010), Doomgate Legion (2010), Dragonspire (2011), Thornwood Siege (2011) a Heart of Doom (2011). Karty byly upraveny tak, aby odpovídaly pravidlům a grafickému zpracování série Thunderstone Advance.

Sada Worlds Collide obsahuje 11 hrdinů, 19 typů vesnických karet, 30 karet nemocí a 10 typů monster. V krabici nechybí dvoustranná hrací deska.

Součástí pravidel jsou alternativní způsoby setupu a pravidla pro sólo hru a tzv. epickou variantu, při které se hraje se všemi kartami.

Worlds Collide je plně kompatibilní s předchozími hrami série Thunderstone Advance - Towers of Ruin a jejími rošířeními Caverns of Bane a Root of Corruption.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

The Guild of Merchant Explorers (EN)
The Guild of Merchant Explorers (EN)
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas