Autor: enzo | 13.10.2015 | 0

Po dlouhém pochodu na sever se hrdinové ocitli u hlavního města Dun Ordha. Může být město zachráněno? A bude vůbec ještě co zachraňovat?

Root of Corruption je druhé rozšíření hry Thunderstone Advance: Towers of Ruin. Celkem obsahuje 336 karet. Přináší 7 nových hrdinů, 5 karet zbraní, 3 předměty, 2 kouzla a 4 vesničany. Dále 6 nových skupin monster, z nichž jedním je vyvolávač, který za sebe nechá bojovat náhodně vyvolaná stvoření.

Stejně jako v první rozšíření Caverns of Bane se zde objevují karty pokladů, které lze sebrat monstrům. Nejdříve je ale nutné monstrum porazit, což je díky pokladu obtížnější. Pokud se to ale povede, poklad pak hráči v dalším průběhu hry přináší různé bonusy. 

Rozšíření rovněž přináší opravené karty s označením Ambusher a to jak pro základní hru (Towers of Ruin) tak pro první rozšíření (Caverns of Bane). Označení Ambusher je na opravených kartách podstatně zřetelnější.

V pravidlech najdete, stejně jako v předchozím rozšíření, tři nové herní scénáře, které představují boj uvnitř města Dun Ordha. 

Největší novinkou jsou mapa a speciální pravidla pro kooperativní hru. Ta je určena pro 3-5 hráčů, kteří musí ubránit hradby města Dun Ordha přes vlnami útočících monster. 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Euthia mince
Euthia mince
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas