Autor: Dejf | 6.10.2015 | 0

Bylo nebylo... v království za devatero horami a sedmero řekami pořádal Pepík sešlost pro svoje kamarády. Možná to dokonce byla oslava narozenin. A přemýšlel, čím by návštěvníky nadchnul a překvapil. Zvlášť, když měla přijít i Smutná princezna, kterou rozveselit nebyl nikdy žádný med. Některé děti, které měly přijít, byly navíc úplná mrňata, co vám budu povídat – byly jim třeba jen tři nebo čtyři roky, a jiným už bylo skoro deset. A co teď?

Pohádkohraní je párty hra pro předškoláky a žáky prvního stupně. V krabici naleznete šest menších her, takže hned jakmile současná hra začne ratolesti nudit, můžete vytáhnout hru další. Jednotlivé hry jsou navíc odstupňovány podle věku.

Kouzlo čaroděje Čáryfuka - tak se nazývá hra, kdy si děti do čelenek, jež jsou součástí, balení vetknou kartu s obrázkem pohádkové postavy nebo zvířete a pokouší se uhádnout, jakouže postavu či zvíře představují, přičemž na jejich otázky smí spoluhráči odpovídat pouze „ano“ nebo „ne“.

Němém kašpárkovi se hráči snaží předvádět zadané postavy s pomocí pantomimy tak, aby je spoluhráči poznali co nejrychleji. Podobně v Kreslení víly Amálky zase děti hádají podle toho, co jim spoluhráči kreslí na čtvrtku papíru. 

Hádanky princezny Rozmarýny pak nabídnou klasické hádanky typu „Leze leze po železe...“, zatímco Královské vědomosti vyzkouší znalosti dětí nejenom o pohádkách. Poslední minihru pak představují Čertovské hrykteré nabídnou tipy na zajímavé seznamovací nebo pohybové hry, pokud se děti potřebují vyřádit.

Jednotlivé minihry jsou dále odstupňované podle věku. Krabice obsahuje celkem 400 karet, nabízí tedy solidní variabilitu.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Paperback - kartový scrabble
Paperback - kartový scrabble
Akt. cena: 15 €
Končí za: 19 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas