Autor: LordNazgul | 15.6.2015 | 0

Beyond the Grave nás zavede do doby po skončení základní kampaně, kdy vítězný cech pořádá oslavnou párty. S úderem půlnoci se ale otevřou za hlasitého smíchu všechny krypty a z hrobů začínají vylézat nemrtví. Povstal Děsivý Král „Dread King“! Vše začíná nanovo a budete nuceni se svým cechem projít šest z devíti scénářů a nakonec porazit Dread Kinga a jeho přisluhovače.

Beyond the Grave („Až za hrob“) je rozšíření kampaně základní hry Arcadia Quest. Nepředstaví se zde pouze nová kampaň s devíti novými scénáři pro vás a vaše přátelé, ale také dva noví hrdinové, nové příšery a karty vylepšení s unikátními vlastnostmi, tři nové hrací desky a úplně nová herní mechanika „Náhrobních kamenů“.

Abyste si mohli zahrát toto rozšíření, budete potřebovat základní hru Arcadia Quest. Komponenty, které najdete v tomto rozšíření, nejsou určeny jenom pro kampaň obsaženou v této krabici, ale přinášejí variace do dalších kampaní, ať už oficiálních a nebo doma vytvořených.

Tombstones („náhrobní kameny“):

Náhrobní kameny slouží k přímému spojení mezi světem žívých a světem mrtvých. Na tuto věc kdysi přišel ve svých experimentech Dr. Spider. Cechy se naneštěstí postupem času naučily toto spojení využívat ve svůj prospěch. Provedením pradávných rituálů, vyřknutím magických slov moci a nebo prásknutím kladivem v přesném úhlu jsou hrdinové schopni protrhnout tenké vlákno mezi tímto světem a světem mrtvých. Výsledek takového jednání je nepředvídatelný (a ne vždy vítaný). Ale jak mohou hrdinové odolat, když na své cestě narazí na náhrobní kámen?

Karty náhrobních kamenů se zamíchají a rozdají lícem dolů na určená místa podle scénáře. Nepoužité karty se umístí nazpět do krabice, aniž by se na ně hráči dívali. Odhalení karet náhrobních kamenů funguje jako otevírání dveří nebo využívání portálů. Během fáze pohybu hrdiny může daný hrdina utratit jeden pohybový bod, aby odhalil kartu nárobního kamene, která se nalézá na daném místě. Hráč vezme kartu z hrací desky, nahlas ji přečte, provede, co je na kartě napsáno, a kartu odloží do krabice. Karty náhrobních kamenů neblokují výhled ani pohyb. Odkrytí karty náhrobního kamene může být provedeno, i když je na daném místě příšera. Odkrytí nespouští strážní reakci v blízkosti příšery.

Vyhoštění:

Příšery, a dokonce i hrdinové mohou být vyhoštěny na „Spawn tile“. To neznamená, že jsou mrtví, ale že dané figurky přijdou do hry později. Hrdinové neztrácejí žetony průzkumu.

Nová třída figurek:

Ve hře najdete novou třídu figurek a tou je samotný Dread King. Tato obrovská postava se chová jako dvě figurky na jednom místě. Blokuje jak výhled, tak i pohyb, a pokud vstoupí na obsazené místo, jsou ostatní figurky odsunuty na nejbližší políčka.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Concordia: Venus
Concordia: Venus
Akt. cena: 990 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas