Autor: Raenius | 25.5.2015 | 0

Jak se stíny prodlužují, do koutů se vkrádá tma,
už ze skříně vykukují, příšerky a strašidla!

Kdo z vás se jako malý nebál jít sám do sklepa, do lesa nebo třeba sám usínat ve tmě bez rozsvícené lampičky? Já, ty, my... a proč? Všude byli bubáci, kostlivci a příšery. Teď máte nejlepší možnost je zahnat zpět tam, kam patří a stát se úspěšnými krotiteli příšerek.

Hru lze hrát kooperativně nebo proti sobě. Procvičte si mozkové závity a aktivujte svou paměť. Výhra nebude zadarmo!

Průběh hry:

Hráči se snaží najít hračku, která vyděsí příšerky, které se shromažďují okolo postele. Na každou příšerku platí jiná hračka - je vyobrazena na kartičce příšerky. Když jste na tahu, odkryjete libovolný žeton hračky, a poté nastane jedna ze tří událostí.

  1. Stejná hračka jako na kartě příšerky - zaženete kouzelným slůvkem příšerku do skříně.
  2. Jiná hračka než na kartě příšerky - otočíte jednu ze tří částí příšerky chvostozubky. Pozor! Jakmile se otočí třetí část příšerky chvostozubky, objeví se další příšerka u postele.
  3. Na žetonu je jeden ze dvou symbolů průšvihu - Ponožka nebo Příšerka pod prostěradlem. Ponožku prohodíte s libovolným zakrytým žetonem + otočíte příšerku chvostozubku, příšerka pod prostěradlem otočí všechny části chvostozubky a objeví se nová příšerka/ žeton se otočí zpět lícem dolů).

Konec hry:

Hráči zvítězí pokud zaženou všechny příšerky do skříně. V případě, že hrajete proti sobě, vítězí ten hráč, který zahnal nejvíce příšerek. Příšerky zvítězí, pokud obsadí všechny čtyři místa kolem postele.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas