ALBI: Kanagawa skladem

Autor: Wolfsen | 4.7.2017 | 3

Albi včera oznámilo, že nová hra Kanagawa je již dostupná.

V této hře se stanete studenty japonského malířského umění a budete se pod vedením mistra Hokusaie pokoušet o stvoření co nejkrásnějšího panoramatu. Kolo probíhá ve dvou až třikrát opakovaných fázích. V první fázi vyložíte na desku školy tolik karet, kolik je hráčů. Ve druhé fázi si pak vyberete, zda budete pilně studovat (pasujete) nebo zda školu pro toto kolo opustíte se vydáte zužitkovat nabyté vědomosti (vezmete některý sloupec vyložených karet).

Pokud po druhé fázi ještě někdo zůstal ve škole, opakuje se fáze první - tedy doloží se další řada karet. Pak si hráči opět volí, zda zůstat nebo vyrazit do světa. A to se zopakuje případně ještě jednou. Kdo je trpělivý student, naučí se více, ale ty nejlepší lekce už možná mezitím někdo zužitkoval.

Sebrané karty musíte ihned přiložit do své herní oblasti. Každou kartu lze využít dvěma způsoby - rozšířit ateliér, což poskytuje různé jednorázové i trvalé bonusy, nebo přimalovat část panoramatu, což přináší body. Přimalovat část obrazu však není vůbec jednoduché a musíte mít na to splněny různé podmínky vázané na obsah přimalovávané části.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

ISS Vanguard Deadly Frontier campaign EN
ISS Vanguard Deadly Frontier campaign EN
Akt. cena: 2290 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas