ALBI: Hospodský kvíz

Autor: Wolfsen | 27.7.2017 | 0

Předevčírem Albi oznámilo, že na podzim vydá hru Hospodský kvíz. Jak už název napovídá jedná se o kvízovou hru inspirovanou večerními vědomostními kláními v restaraučních zařízeních.

Na rozdíl od jiných kvízových her bude tato kooperativní. Váš tým až 6 beden bude zápolit se čtyřmi automatickými soupeři. Hra trvá 5 kol po 5 otázkách. Na každé kolo má váš tým 5 minut. Během těchto minut se budete snažit jednak zapsat správné odpovědi na zmíněných 5 otázek a jednak přeuspořádat 5 destiček, které určují úspěšnost automatických soupeřů tak, aby získali co nejméně bodů. Za každou správnou odpověď získáte bod. Vaši soupeři získají body podle čísel na destičkách příslušející té které otázce a podle toho, zda jste odpověděli správně (méně bodů) nebo špatně (více bodů).

Pokud máte po 5. kole více bodů než kterýkoli ze soupeřů, váš tým vítězí.

Na výběr bude ze tří obtížností soupeřů a pokud se oproti německému originálu nezmění výběr témat, pak bude možné odpovídat na otázky z oblastí literatury, přírodních věd, historie, sportu, filmu a všeobecných a zbytečných znalostí. Vedle kooperativní varianty je Hospodský kvíz možné hrát také na týmy.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cestování s Jiřím Kolbabou
Cestování s Jiřím Kolbabou
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas