Dungeon Saga 4 rozšíření

Prodávající: Mathyas [bazar index: 180 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 2500 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám tato rozšíření k Dungeon Saga :

The Return of Valandor Adventure
Toto rozšíření příběhově navazuje na základní hru. Mortibris není mrtev, jak se zdálo. Dokonce je ještě silnější než kdy dřív. Objevil způsob, jak ovládnout velmi starého a nebezpečného démona. Hrdinové proto ve stejném složení jako ve Dwarf Kings questu vstupují do podzemí čelit této hrozbě. Na jejich stranu se během příběhu přidá i duch bájného hrdiny Valandor, který vstoupí do jedné z postav.
Hra obsahuje :
6 dobrodružství, 11 figurek (1 Valandor, 1 Baeel, 9 nemrtvých), 3 archy nových mapových dílků, 2 karty hrdinů (Valandor a Baeel), 23 nových karet

Infernal Crypts
Hrdinové mají za úkol nalézt a přinést Ohnivý Lotus – vzácnou květinu, která roste z lávy pouze v srdci samotné Hlubiny. Prý nektar z takové rostliny vyléčí jakoukoliv nemoc a dokonce snad i odvrátí smrt. Jakmile budete připraveni, kouzlo vás přenese do nehostinné oblasti ohně, kde budete čelit démonickým nepřátelům. Hrdinové však budou muset počítat i s jiným nepřítelem, lávou!
Hra obsahuje :
6 dobrodružství plus nová pravidla pro lávu, 2 figurky hrdinů – člověk cleric a naida deamonhunter, figurka záporňáka Drech’noka, 18 figurek démonů, 5 karet hrdinů, nové mapové díly, žetony a 50 karet. Karty nestvůr pro 8 nových protivníků, jako jsou např. Pekelný tříhlavý pes nebo Ohnivý džin.

Warlord of Galahir
Úkol je jasný. Zachránit z doupat krutých orků uneseného obchodníka , získat zpět poklady, které svými nájezdy ukořistili a zabít jejich obávaného náčelníka. Ukaž zelených kůžím i samotnému náčelníkovi kmene, Thrundakovi Lebkodrtičovi, že nemáš s orky žádné slitování!
Hra obsahuje :
6 dobrodružství plus nové pravidlo pro příchod nových jednotek orků, 2 figurky hrdinů – druid gladewalker a válečník salamandr, 19 figurek orků, goblinů a trollů včetně samotného Thrundaka, 5 karet hrdinů +1 karta zajatého obchodníka, nové mapové díly a žetony greenrage, 49 karet. Karta nestvůr pro 8 druhů zelenokožců (např. troll, orčí lučištník nebo ork s obouruční sekyrou)

The Adventurer's Companion
Rozšíření se věnuje :
• vytváření vlastních hrdinů. Máte na výběr z 8 ras světa Manticu (trpalsík, člověk, elf, hobit, gladealker, naiada, salamandr a sylpha). Můžete si zahrát i za ogra, goblina či temného trpaslíka. Každá rasa má svůj unikátní feat. Povolání je 9 a válečník má tři specializace na bojovníka, hraničáře a dervishe. Další jsou např. bard, paladin, zloděj nebo kouzelník. Každá rasa a povolání pak nabízí přístup k různých dovednostem při postupu na vyšší úroveň
• vytvoření vlastního dobrodružství. Jak tvorbu pojmout, zasadit příběh a nestvůry, vlastní mapa, vytvoření hlavních záporných charakterů, okořenit podzemí pastmi apod.
• postupy na vyšší úroveň. Hrdinové nyní mají pravidla pro přestupy na vyšší úroveň. Získávají nové featy dle nabídnutého výběru, získávají i nové dovednosti. Ty si vybírají v závislosti na úrovni, rase, povolání a lokalit, které mimo dobrodružství navštíví (např. oblíbená hospoda, chrám, tržnice, kouzelnická akademie nebo aréna). Kouzelníci, druidi, clerici a paladinové se učí nová kouzla.
• Hra v jednom. Osobně mám rád hry v jednom hráči, jako je např. Zombicide Black Plague nebo B-sieged. Pravidla pro takové hraní říkají, jak nepřátelé jednají, jaké mají priority útoků a jestli vás ve vašem kole přeruší. K tomu slouží speciální karty.
• Náhodné podzemí. Neznáte mapu jeskyně, máte balíček s kartami, kde jsou části mapy a jak postupujete, objevujete celé podzemí a nestvůry v něm
• Pasti. Jednoduchý a efektivní systém, který zpestří hru
Hra obsahuje :
Pravidla v měkké vazbě, sešítek s prázdnými „deníky“ postav, 251 karet, přes 100 žetonů

Celkově se jedná o 52 figurek a 373 karet (karty pána jeskyně, kouzel, písní, předmětů, dovedností, pastí, lokalit, map a solo hru).
Vše je kompletní a nehrané. Jen figurka Valandora je nabarvená.

K výše zmíněnému obdržíte navíc :
• Barevně vytištěný Dungeon Journal – 8 nových dobrodružství, kampaň pro Dwarf kings hold (12 scénářů + 3 bonusové), profily 8 nových hrdinů (např. Ogr válečník, goblin zloděj nebo hobit válečník)
• Barevně vytištěná kampaň Unholy Crusaders – 6 scénářů + dodrobružství Path of Righteous
• Barevně vytištěná kampaň Green Tide – 6 scénářů
• Barevně vytištěná pravidla pro základní hru
• Barevně vytištěná pravidla pro základní hru v CZ (ne v grafice, text a ofocené obrázky z pravidel)
• Dvoje dveře a jednu truhlu
• Obal v podobě velké knihy (vejdou se sem všechna rozšíření bez figurek)
Osobní předání možné v Praze jinak pošta nebo zásilkovna na účet kupujícího

--- Systémové info ze dne 27.08.2019 (02:01:32) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Dune: Imperium (EN)
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas