Tokaido

Prodávající: degolas [bazar index: 0 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 510 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 2
Nejvýše přihazující: VK [bazar index: 9 0 2 ]
Končí za: Již skončeno

České vydání deskové hry Tokaido, která staví každého hráče do role cestovatele po jedné z neúžasnějších cest Japonska - východní pobřežní cestě. Během cesty budete potkávat různé lidi, sbírat krásné předměty, objevovat úžasné výhledy, navštěvovat chrámy a neobjevená místa. Na sklonku dne, až se všichni sejdete na konci cesty, zjistíte, kdo byl tím nejlepším objevitelem - to znamená, kdo z vás objevil nejzajímavější a nejrůznorodější věci.

Veškeré herní akce ve hře Tokaido se odehrávají na lineárním herním plánu po kterém hráči postupují. Hráč, který je momentálně poslední, je na tahu, takže postupuje vpřed a provádí své akce. Každý se tedy musí rozhodnout, kdy postupovat pomalu a mít tak k dispozici více herních tahů nebo všechny předběhnout a obsadit tak ostatním hráčům akční pole.

Akční pole skýtají příležitost k různým činnostem, které jsou rozličně ohodnocené. Na některých se dají sbírat peníze, zatímco na jiných se mohou peníze směnit za herní body. Jiné zase umožnují vyměnit nasbírané předměty za další body. Další odmění hráče jednoduše za to, že se na nich zastavil nebo náhodně umožní některou z výše zmíněných akcí.

Všechny možné akce ve hře Tokaido jsou velmi jednoduché a jsou opatřené jedinečným grafickým ztvárněním. Z celé hry vyzařuje klidná zenová atmosféra.

Hra obsahuje česká pravidla.

--- Systémové info ze dne 22.08.2019 (02:01:38) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 1)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...


Historie příhozů

29.5.2017 19:59:44 VK [bazar index: 9 0 2 ] 510 Kč
26.5.2017 08:25:30 JaraT [bazar index: 78 0 0 ] 500 Kč

Vybíráme z Bazaru

Risk - rovnováha sil
Risk - rovnováha sil
Akt. cena: 99 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas