hodně vytuněnej Space Hulk

Prodávající: Peet [bazar index: 170 2 2 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 6500 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám svou sbírku Space Hulku. Budete tak mít Space Hulk s hromadou přídavného materiálu (figurky, mapové díly...).
Konkrétně se jedná o 4. edici Space Hulku + 3. edice bez figurek + custom figurky.

4. Edice:
kompletní balení, figurky Terminátorů částečně (z větší části) nabarveny, figurky Genestealerů nenabarveny. K tomu v CZ vytištěné kampaně pro Deathwing, Ultramarinu a Vesmírné Vlky + návod na sestavování vlastních scénářů (i takovej mission generator) + vytištěná a zalaminovaná pravidla pro jednoho hráče v CZ + nějáké žetony z 2. edice SH, které můžete použít v misích (C.A.D, počítačový terminál, červený Blip apod.) + pěnový a kartonový pořadač Feldherr přímo pro Space Hulk (https://www.fantasyobchod.cz/sada-penovych-poradacu-feldherr-pro-space-hulk-box) + jedny přesýpací hodiny navíc (celkem 2x)

3. Edice:
Bez originálních figurek, jinak kompletní balení + Kniha misí a kniha pravidel vytištěny v CZ + jedny přesýpací hodiny navíc (celkem 2x) + kartonový pořadač Feldherr přímo pro Space Hulk + 3 vytištěné bonusové mise.
Tato edice zajišťuje hlavně dvojnásobný počet mapových dílů, dveří a žetonů.

+ k tomu všemu dvě čety Terminátorů a Librariana se stejnými zbraněmi jako mají v pravidlech (stejná zbraňová výbava jako u origo figurek ze hry) + jeden terminátor s raketometem Vulcan + namagnetovaná ruka s Plazmovou puškou.
Figurky jsou profi nabarveny do barev Deathwingu (právě pro Deathwing jsou tu ty přídavné zbraně - raketomet a plazmová puška, které Deathwing používá a v kampani pro Deathwing jsou pro ně i pravidla) a mají namagnetované ruce, takže zbraně můžete libovolně prohazovat a pozicovat si tak figurky :)
A dále je tu 28 genestealerů na dekoroaných podstavcích, stylizovaných spíše do Alienů (obličeje zahlazeny tmelem + černý skin) a namísto Broodlorda je tu jeden větší Tyranid, který spíše připomíná Aliení královnu (taky černý skin + větší rozměry)...

Přidám 2x pěnový rastr a 2x pěnové víko na custom figurky a podstavečky pro Deathwing Terminátory :)

Celkem tedy budete mít Space hulk s dvojnásobným počtem mapových dílů/žetonů/dveří (i stojanů pro ně) a dvěma sadami custom figurek :)
V každé krabici jsou odpovídající mapové díly a žetony atd jsou také rozdělěny na 2x , takže není nejmenší problém tyto zas edice rozdělit na dvě (z toho jedna s origo a jedna s custom figurkama) a jednu třebas prodat.
Všechny komponenty krom těch žetonů ze starších edic jsou v Top stavu, mapové díly jako nové.

Nebo pokud by se našel nědo kdo by měl zájem jen o jednu nebo druhou edici, tak se zkuste ozvat do SZ, ale raději bych to dal jako komplet.

Více fotek mohu poslat mailem (sem se mohou dát jen 3).

Osobka v Praze nebo poštou po platbě předem na účet (ale musíte počítat s vyšším poštovným - dvě SH krabice).
Safetrade nepovoluji, protože asi moc nefunguje...

--- Systémové info ze dne 21.08.2019 (02:01:36) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Duplik
Duplik
Akt. cena: 799 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas