DGT Cube - šachové/herní hodiny

Prodávající: Miner [bazar index: 458 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 700 Kč
SafeTrade: Prodejce neumožňuje obchod formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 1
Nejvýše přihazující: kouba76 [bazar index: 287 0 1 ]
Končí za: Již skončeno

Prodám hodiny od renomovaného výrobce šachových hodin DGT. Jde o verzi speciálně navrženou pro deskové hry či hry o více hráčích. Měří čas až šesti hráčům. Není to přímo hra, ale věřím, že to sem tématicky patří.

Hodiny mají tvar kostky, každá strana má vlastní barvu a display. Při hraní běží čas vždy tomu hráči jehož barva je otočená nahoru.

Hodiny mají několik módů počítání, můžete nastavit hráčům čas na celou hru a odpočítávat nebo nastavit čas na jedno kolo. Při odpočtu času na kolo, jde nastavit, aby nevyužitý čas nepropadal, ale přičítal se hráči v dalších kolech. Samozřejmě lze jednoduše měřit čas hráčů za celou hru, případně počítat počet kol/tahů.
Více info v manuálu k dispozici na stránkách výrobce.

Hodiny jsou koupené přes Amazon Warranty Deal - tj. vrácené zboží, případně zboží s poškozeným obalem při manipulaci atd...

Na hodiny není záruka, ale zkoušel sem je a fungují perfektně. Jsou čerstvě koupené a měli by jít do 30 dnů vrátit Amazonu (nevím přesně odkdy to počítají) - takže pokud by byl vyloženě problém s funkčností během této doby, dalo by se to řešit vrácením.

Hodiny jsem si kupoval pro sebe a při nákupu dvou kusů bylo zdarma poštovné, které by jinak bylo cca 60% ceny hodin, tak radši druhé hodiny než vyhodit 15EU za poštovné.

U hodin není originální plastový rámeček na pokládání a manuál (dostupný jako PDF ke stažení). Rámečky co sem četl stejně moc nevydrží a kostka se dá postavit do jakéhokoliv hrnku nebo si můžete udělat vlastní bytelnější rámeček. Rámeček slouží k odložení kostky na špičku, v kteréžto chvíli kostka nepočítá čas žádnému hráči.

Možnost osobního předání Praha (metro Opatov a okolí) a nebo poštou, poštovné hradí kupující.


--- Systémové info ze dne 18.08.2019 (02:01:21) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 2)

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...


Historie příhozů

18.1.2017 09:19:07 kouba76 [bazar index: 287 0 1 ] 700 Kč

Vybíráme z Bazaru

Nidavellir
Nidavellir
Akt. cena: 599 Kč
Končí za: 7 dnů

Offcanvas